Skocz do zawartości

tomcioxx

  • Postów

    150
  • Dołączył

  • Dostępny

  • Donacje

    0.00 PLN 
  • Diamenty

    1,100 [ Podaruj ]

Reputacja

Unranked

4 obserwujących

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Po 1 powiedz nam czy używałeś innych cheatów w innych grach lub injectorów podczas grania? Xenos jest banable na pewno. Jeśli jesteś całkiem czysty to pisz do supportu
  2. Taka ciekawostka, największy winstreak (za czasów cs go) miałem z LEMA do Supere miałem 12 wygranych z rzędu gdzie robiłem po 35 fragów . A awansowałem na remisie w 13 gierce a globala dostałem po 6 kolejnych grach w tym 1 przegranej xD
  3. Jak twój kolega grał na czitach i teraz gra z tobą bez cheatów to nie dostaniesz bana. Ale jak twój kolega dostanie ba na to ty nie dostaniesz bana. xD
  4. Dziękuje wszystkim za pomoc, problem rozwiązany. Cashbill Oferuję bramki dla działalności nierejestrowanej na dane osobowe oraz adres zamieszkania. Można zamykać
  5. Cześć, od pewnego czasu mam na głowie dwa ciekawe projekty online. (Związane z grami) Generalnie wszystko jest gotowe poza płatnościami, więc wychodzę z pytaniem czy ktoś z was może mi polecić jakieś bramki płatnicze które wspierają działalność nierejestrowaną? Z tego co zauważyłem około 2 lata temu cashbill wycofał się z weryfikacji nowych użytkowników którzy nie chcieli rejestrować firmy. Jedynymi stronami które znalazłem są: -Autopay (aktywacja 200zł o ile oferta jest aktualna). -Paybylink (Firma wygląda ma martwą i opinie tez nie są przychylne). -Stripe (Chyba nie wspiera blik) Głownie chodzi mi o metody płatności: -Blik (najbardziej) -Paypal -Przelew online Jeśli możecie coś polecić to będę wdzięczny.
  6. Przepis na bigos: Kapustę, jeśli jest bardzo kwaśna, płuczemy pod bieżącą wodą. Odciskamy z nadmiaru soku i kroimy, by nie ciągnęła się w bigosie jak spaghetti :). Kapustę wkładamy do dużego garnka z grubym dnem, wkładamy do niej kości, żeberka, oraz liście i ziele. Zalewamy wszystko wodą, gotujemy na średnim ogniu około godzinki. W międzyczasie szklimy na oleju cebulę pokrojoną w kostkę, wraz z boczkiem i kiełbasami ( również w kostkę ) i pieczarkami pokrojonymi w plasterki. Po godzinie wyciągamy kości i żeberka z kapusty, studzimy chwilę i kroimy mięso w dużą kostkę. Wkładamy z powrotem do garnka, razem z podsmażoną cebulką, boczkiem, kiełbasami i pieczarkami. Dodajemy przyprawę do bigosu i dusimy nasz bigos jeszcze około godzinki, pod koniec dodając majeranek, pieprz i koncentrat pomidorowy.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Regulamin. Polityka prywatności